Hangtechnika bérlés

Bérelhető hangtechnika - megrendelés menete

Ha eldöntötted, hogy szeretnél hangfalat, hangosítást bérelni és szeretnél kapcsolatba lépni velünk, annak két módja van.

 

Az egyik, hogy kitöltöd az alábbi ajánlatkérő űrlapot, megadod a neved, elérhetőségeid és a rendezvényed adatait (dátum, helyszín, vendég létszám, rendezvény jellege). 

Ha kérdéseid vannak, bizonytalan vagy, vagy gyors megoldásra van szükséged, akkor érdemesebb telefont ragadni és felhívni minket a 70 450 6640-es telefonszámon. 

 

Az árajánlat elkészítése előtt mindenképpen szeretjük a helyszínt látni, ahol a rendezvény megrendezésre kerül, illetve szeretünk találkozni a megrendelővel, hogy a rendezvény napja már ne az ismerkedéssel teljen.

Így javasolni szoktunk egy közös helyszínbejárást, amikor mi fel tudjuk mérni a helyszín akusztikai adottságait, jobban képbe tudunk kerülni a rendezvénnyel, a programokkal és a hangosítandó feladatokkal, illetve ha szükséges javaslatokat is tudunk tenni, hogy sikeresebb legyen a rendezvény, pl a színpad, technika elhelyezésével kapcsolatosan, stb.

Ha megtörtént a helyszínbejárás, akkor készítünk egy árajánlatot, amit a megrendelői igények alapján tudunk még finomítani. 

 

 

 

Név  
Email  
Telefonszám  
Rendezvény helyszíne  
Rendezvény dátuma  
Vendég létszám  
Rendezvény leírása