Hangtechnika bérlés

Nexo hangtechnika bérlés

Bérelhető Line Array Hangtechnika

Ezen az oldalon találhat információkat bérbevehető hangfalainkról, keverőinkről, mikrofonjainkról. Tájékozódhat azok előnyeiről és ötleteket kaphat, hogy milyen rendezvényekre és hangosítási feladatokra tartjuk a legideálisabbnak ezeket. Hívjon minket bővebb információkért és ajánlatkérésért, hogy a legjobb hangtechnikai megoldást vihessük el rendezvénye számára. 

 

Nexo GEO M6 line array rendszer:

 

A hangfal szlogenje: "FILL THE ROOM WITH SOUND NOT SPEAKERS", egy magyar közmondással élve pedig úgy lehetne leginkább jellemezni ezeket a bérelhető hangfalakat, hogy "kicsi a bors, de erős".

 

A NEXO GEO M6 hangfal technikai adatai:

Hangfal méretei: 37cm széles, 19cm magas, 26cm mély.

Súlya: 7,6kg.

Teljesítménye: 450W.

Hangnyomása: 125 dB.

Lesugárzás: vízszintes 80 vagy 120°.

 

Fontos a technikai adatok összehasonlítása során, hogy egy linearray rendszerű hangfalnál egy darab hangfal technikai adat nem mérvadó, csak abban az esetben, ha egy másik linearray rendszer adataival hasonlítjuk össze. 

 

Line array rendszerek előnye, hogy kiegyenlített hangerőt képesek produkálni a teljes hallgatóság területén, így az első sorban lévő vendég is azt a hangerőt kapja, amit a színpadtól messzebb álló hallgató. Ez mind zenei koncertek, gépi zene lejátszásánál előnyt jelent, illetve a beszéd érthetőség is sokkal jobb lesz ezáltal.

 

Ajánljuk minden rendezvény típusra, bár a hallgatóság létszáma nem árt, ha eléri a 100 főt, mert ezalatt felesleges pénzkidobás egy ilyen rendszer bérlése. Beltéri rendezvények és kültéri eseményeken is remekül megállja helyét. Mind beszéd, mind zene, élőzene hangosításra tökéletes megoldást nyújtanak a Nexo GEO M6 hangfalak. Konferenciák, épület megnyitók, karácsonyi bulik, családi napok, koncertek, falunapok, városnapok ideális hangtechnikája lehet Ön számára! Ne késlekedjen a kapcsolat menü pont alatt található űrlap segítségével kérjen ajánlatot vagy hívja munkatársunkat a 30 2680379-es telefonszámon bővebb információért. 

 

Nexo GEO M10 line array rendszer:

 

A NEXO GEO M6 hangfal technikai adatai:

Hangfal méretei: 53cm széles, 29cm magas, 35cm mély.

Súlya: 21kg.

Teljesítménye: 750W.

Hangnyomása: 136 dB.

Lesugárzás: vertikális 12/25°, horizontális 80 / 120°.

 

Fontos a technikai adatok összehasonlítása során, hogy egy linearray rendszerű hangfalnál egy darab hangfal technikai adata nem mérvadó, csak abban az esetben, ha egy másik linearray rendszer adataival hasonlítjuk össze. 

 

Line array rendszerek előnye, hogy kiegyenlített hangerőt képesek produkálni a teljes hallgatóság területén, így az első sorban lévő vendég is azt a hangerőt kapja, amit a színpadtól messzebb álló hallgató. Ez mind zenei koncertek és gépi zene lejátszásánál előnyt jelent, nem mellesleg a beszéd érthetőség is sokkal jobb lesz ezáltal.

 

A Nexo GeoM10 hangtechnika bérlését főként szabadtéri események, rendezvények lebonyolításához ajánljuk.

Tökéletesen megfelel több száz fős vagy akár ezer fős hallgatóság számára. Részletgazdag hangzásával minden olyan szabadtéri rendezvényre ajánlható, ahol zenei programok kerülnek megrendezésre. Legyen szó egy falunapról, vagy városnapról, fesztiválról vagy színházi előadásokról.

Mind beszéd, mind zene, élőzene hangosításra tökéletes megoldást nyújtanak a Nexo GEO M10 hangfalak.

Ne késlekedjen a kapcsolat menü pont alatt található űrlap segítségével kérjen ajánlatot vagy hívja munkatársunkat a 06 30 2680379-es telefonszámon bővebb információért. 

 

 

Nexo GeoM10 hangtechnika bérlés